Cumparati la pret redus 365 zile pe an.

Alegeti produsele ce doriti sa le comandati si trimiteti-ne cererea de oferta.

                     topwork.ro@gmail.com

Va oferim Discount-uri speciale atat pentru cumparaturi ocazionale cat si pentru partenerii principali. In urma cererii dvs. analizam posibilitatea reala de oferire a discount-ului pentru fiecare produs in parte.

Peste 300 modele de manusi.

Cele mai adaptate manusi de protectie sunt in stoc cu livrare in 1-5 zile, iar pentru altele se va comunica termenul de livrare.

Oferta noastra cuprinde un numar foarte mare de manusi de la diferiti producatori, astfel ca putem optimiza impreuna cu dvs. in functie de procesul de productie individual, care model se adapteaza cel mai bine cererii firmei dvs.

Echipamente de protectie pentru munca sigura.

Protectia respiratorie, protectia ochilor, a capului sunt de multe ori vitale de aceea va punem la dispozitie produse ce le puteti achizitiona usor, la calitate europeana cu preturi avantajoase. Branduri-le noastre sunt disponibile de peste 40 de ani. 

Imbracaminte si incaltaminte de protectie

Selectia de salopete si bocanci de lucru si protectie sunt riguros testate de firme specializate in Europa conferind certificate si norme de siguranta articolelor ce necesita grad ridicat de protectie.